RAMMSTEIN NÉMET AJÁNDÉKCSOMAG (6x0,5l BETÉTDÍJAS 6x4,9%)

Nincs raktáron

Rammsteiner Pilsner

Az ajándékcsomag tartalma:

6x0,5l Rammsteiner Pilsner sör

Üdvözöllek a Rammsteiner Pilsner sörcsaládjában, ahol a hagyomány és a modernség találkozik egy kiváló minőségű pilsner sörben. A Rammsteiner sörfőzde büszkén mutatja be ezt az ízletes sört, amely egyedi karakterével és kifinomult ízvilágával kiemelkedik a pilsner sörök közül.

A Rammsteiner Pilsner már az első pillantásra is lenyűgöz. Tiszta arany színével és a kristálytiszta sör testével elvarázsol, és a gazdag habréteg garantálja az autentikus pilsner látványt. Az illata friss és enyhén komlós, kiegészülve a maláta könnyű édességével.

Az első kortyok során a Rammsteiner Pilsner bemutatkozik egy könnyű, száraz testtel és élénk szénsavassággal. A malátás alapokon a keserű komló ízjegyei táncolnak, teremtve egy kiválóan kiegyensúlyozott és tiszta ízélményt. A frissítő és könnyen iható jellege miatt ez a pilsner ideális választás egy forró nyári napra vagy bármilyen alkalmi kikapcsolódáshoz.

A Rammsteiner Pilsner nem csak egy sör, hanem egy élmény, amely magával ragadja a sörkedvelőket és azokat, akik értékelik a tradicionális sörstílusokat egy kis modern érintéssel. Legyen szó baráti összejövetelről, koncertekről vagy egy egyszerű kocsmai találkozóról, ez a pilsner sör kitűnő választás mindazok számára, akik a minőséget és az ízélményt keresik.

Variáció kiválasztása:

10 855 Ft-tól