Fizetés és szállítás


SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

Amennyiben a csomag összetörik, megsérül, eltűnik vagy hibásan érkezik meg a megrendelt termék, ezekre az esetekre cégünk 100% kártérítési garanciát vállal, az-az vállaljuk a teljes felelősséget és azonnal intézkedünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen. A vásárlói elégedettség és az ügyfelek bizalmának megőrzése számunkra kiemelten fontos, így minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek.

Minden esetben az ügyfél elégedettsége és bizalma a legfőbb szempont, így minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a hibákat mihamarabb orvosoljuk, és a vásárlóink elégedettek legyenek.


Fizetési módok a webshopunkban:

  • Előre utalásos fizetés 
  • Bankkártya
  • Utánvét - Fáma Futár, FoxPost, MPL esetén

SZÁLLÍTÁS

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a szállítási feltételeinkről, amelyek a megrendelés súlyától függ.

Szállítási díjak:


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN:

  • INGYENES - webshopos rendelés szükséges, személyes vásárlásra nincs lehetőség!
FOXPOST CSOMAGAUTOMATA:
  • 2.499 Ft / 20KG
FÁMA FUTÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:
  • 3699Ft / 20KG

MPL POSTÁN MARADÓ:

  • 2.499Ft / 20kg  - 990Ft szállítás + extra törékeny védelemmel ellátott csomagolás 1.409Ft -

MPL AUTOMATA, POSTAPONT ÉS CSOMAGPONT:

  • 2.499Ft / 20 kg - 990Ft szállítás + extra törékeny védelemmel ellátott csomagolás 1.409Ft -

MPL HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

  • 5990Ft / 40kg


A megrendelések jellemzően 1-3 munkanap (az esetek 95%) alatt átvehetőek, de extrém esetben akár 5-14 nap is előfordulhat!

Kérjük, vegyék figyelembe ezeket az árképzési és szállítási feltételeket, amikor rendelést adnak le nálunk.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolnak!BIZALOM ÉS GARANCIA

BIZALOM


A bizalom az egyik legfontosabb építőköve a sikeres együttműködésnek. A bizalom alapvető fontosságú az élet számos területén, legyen szó személyes vagy üzleti kapcsolatokról, barátságról vagy családi kötelékekről.

A bizalom megteremtése és fenntartása hosszú távú elköteleződést igényel mindkét fél részéről. Ez a folyamat időbe telik, és olykor türelmet és megértést igényel. Fontos, hogy hitelesen és megbízhatóan viselkedjünk, és betartsuk azokat az ígéreteket, amelyeket teszünk. Ha valami nem úgy alakul, ahogy vártuk, fontos, hogy őszintén és nyíltan kommunikáljunk, és megpróbáljuk megoldani a problémákat.

Összességében a bizalom kiépítése és megőrzése kulcsfontosságú az emberi kapcsolatokban és az üzleti világban egyaránt. Ha őszintén és tiszteletteljesen kezeljük egymást, és megbízhatóak vagyunk, az hosszú távon erős és tartós kapcsolatokat eredményezhet.