Fizetés és szállítás


Fizetési módok a webshopunkban

 • Előre utalásos fizetés 
 • Bankkártya
 • Utánvét - Csak FoxPost megrendelésnél
 • A megrendelést követően hamarosan díjbekérőt küldünk e-mailen!

Szállítási Feltételek

Megrendelés személyes átvétele: INGYENES

Átvétel helyszíne:

1204 Budapest, Török Flóris utca 116B

Átvétel időpontja:

A megrendelés az átvehető e-mail kiküldése után 0-24 órában bármikor átvehető. Kérjük, figyelje e-mailjeit, ahol hamarosan tájékoztatást kap az átvétel időpontjáról és a szekrény nyitókódjáról.

Rendelését egy biztonsági kóddal védett zárt szekrénybe helyezzük el raktárunkban. A szekrény nyitókódját egy e-mail értesítés tartalmazza majd. Kérjük, a fehér (Gulden Draak-os molinós) bejárati ajtón keresztül lépjen be az átvételhez. Amennyiben a bejárat előtt található fémkordon, kérjük, helyezze el azt oldalra, majd távozásakor állítsa vissza. Az áru 0-24 órában átvehető lesz!
BIZALOM ÉS GARANCIA


BIZALOM


A bizalom az egyik legfontosabb építőköve a sikeres együttműködésnek. A bizalom alapvető fontosságú az élet számos területén, legyen szó személyes vagy üzleti kapcsolatokról, barátságról vagy családi kötelékekről.

A bizalom megteremtése és fenntartása hosszú távú elköteleződést igényel mindkét fél részéről. Ez a folyamat időbe telik, és olykor türelmet és megértést igényel. Fontos, hogy hitelesen és megbízhatóan viselkedjünk, és betartsuk azokat az ígéreteket, amelyeket teszünk. Ha valami nem úgy alakul, ahogy vártuk, fontos, hogy őszintén és nyíltan kommunikáljunk, és megpróbáljuk megoldani a problémákat.

Összességében a bizalom kiépítése és megőrzése kulcsfontosságú az emberi kapcsolatokban és az üzleti világban egyaránt. Ha őszintén és tiszteletteljesen kezeljük egymást, és megbízhatóak vagyunk, az hosszú távon erős és tartós kapcsolatokat eredményezhet.  


SZÁLLÍTÁSI GARANCIA

Amennyiben a csomag összetörik, megsérül, vagy hibásan érkezik meg a megrendelt termék, természetesen minden kárt megtérítünk. A vásárlói elégedettség és az ügyfelek bizalmának megőrzése számunkra kiemelten fontos, így minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek.

Az esetleges kiszállítási hibákért, például a csomag sérüléséért vagy elvesztéséért is teljes mértékben vállaljuk a felelősséget. Minden esetben az ügyfél elégedettsége és bizalma a legfőbb szempont, így minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a hibákat mihamarabb orvosoljuk, és a vásárlóink elégedetten távozhassanak.Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a szállítási feltételeinkről, amelyek a megrendelés súlyától függenek.

Súlytartományok:

A szállítás ára 20 kg-os súlytartományban változik. Egy 20 kg-os súlytartományban 36 DB dobozos sört vagy 20 üveg sört rendelhetnek. 20kg alatt, vagy 20kg felett változik a szállítás költsége.

100% Garancia:

A szállítási költség tartalmazza a 100% garanciát is, így a vásárlók bármilyen károsodás esetén biztosak lehetnek abban, hogy teljes körű támogatást kapnak. Ez a szolgáltatás egyedi a piacon, ahol általában a webshopok mutogatnak a szállító cégre, akik nem vállalnak felelősséget az esetleges károkért, gyakran hivatkozva nem megfelelő csomagolásra. Az említett garancia fokozott biztonságot nyújt a vásárlóknak, ami a megbízhatóság és elégedettség növelését célozza. Reméljük, hogy továbbra is elégedett vásárlóként számíthatnak ránk, és szívesen fogadjuk további visszajelzéseiket. 

Megbízhatóság:

 Bár más online üzletek talán alacsonyabb szállítási díjakat kínálnak, nálunk garantáltan zökkenőmentes lesz a szállítás. Egyszerűen hátradőlhet, és biztos lehet benne, hogy a csomag biztonságban meg fog érkezni. A szállítási ár magasabb lehet, de a kényelmet, garanciát és a megbízhatóságot mindig elsődlegesnek tekintjük. 

Szállítási lehetőségek és díjak:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN:

 • INGYENES
FoxPost csomagautomata:
 • 1,899 Ft: 20kg-ig - 20kg-tól: 2.899Ft
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:
 • 15kg-ig :3199Ft
 • 15-25kg között : 3699Ft
 • 25- 40kg között : 4199Ft
 • 40kg felett: 7399Ft
 • 100kg felett: 20,000Ft

Kérjük, vegyék figyelembe ezeket az árképzési és szállítási feltételeket, amikor rendelést adnak le nálunk.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolnak!

 • Jellemzően 1-4 munkanap (az esetek 90%) alatt átvehető a csomag, de extrém esetben akár 5-14 nap is előfordulhat!
 • FoxPost automata kereső www.foxpost.hu/csomagautomatak
 • Kérjük a kiválasztott FoxPost automatát a megjegyzés rovatba beírni