ÜVEGVISSZAVÁLTÁS


Üvegvisszaváltás Menete:

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy üvegcsomagolásaink betétdíjas rendszerrel kerültek ellátásra, és lehetőség van az üvegek visszaváltására. Kérjük, vegyék figyelembe az alábbi részleteket:

  1. Csak az általunk forgalmazott betétdíjas üvegeket fogadjuk el visszaváltásra.
  2. Általunk forgalmazott üvegek egységára: 50 Ft.

Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy legyenek kedvesek elfogadni az üvegvisszaváltási rendszerünket ebben az állapotban! Ez egy plusz szolgáltatás a Vásárlóinknak és a környezetvédelemnek! Kérünk mindenkit, hogy fogadják el, hogy nincs lehetőség előre bemondásra bediktálni a göngyöleget!

Visszaváltás Menete:

  • Kizárólag a raktárunkban (1204 Budapest, Török Flóris utca 116B) váltunk vissza!
  • Amennyiben személyes átvételt választ és megrendeléskor megjegyzésbe beírja, hogy mennyi üveget ad vissza és ELŐRE UTALÁSSAL -DÍJBEKÉRŐVEL- fizet, akkor a díjbekérőn levonjuk a göngyöleget és Önnek csak a különbözetet kell elutalni! 
  • Kérjük átvételkor a levont göngyöleget elhelyezni a szekrénybe!
  • Amennyiben csak göngyöleget szeretne visszaváltani, akkor kérjük a csomag helyére bepakolni az üres üvegeket névvel és e-mail címmel, BANKSZÁMLASZÁMMAL ellátni és visszautaljuk a göngyöleg árát!

Köszönjük, hogy hozzájárulnak a környezettudatos megoldásokhoz és részt vesznek üvegcsomagolásaink újrafelhasználásában!

További kérdések esetén állunk rendelkezésre!


Visszaváltható üvegek  EGYSÉGÁR: 50Ft/ sima üveg 150Ft/ csatos üveg

Minden BETÉTDÍJAS megjelöléssel ellátott üvegeink!

Visszaváltható rekeszek: EGYSÉGÁR: 2000Ft