SÖRCSAPBÉRLÉS


Sörcsapbérlés (2 csapos nagy teljesítményű sörcsapok)

 • 5000Ft+Áfa / 1 nap
 • Hétvégi: 10,000Ft+Áfa -pénteken felvesz hétfőn visszahoz-
 • Kiszállítás, beszereléssel, visszaszállítással Budapesten: 20.000Ft
 • További napok 5000Ft+Áfa
 • Co palack igény esetén további nettó 2000Ft / kg (30l Hordónként kb 1 kg CO fogy)
 • Egy komplett mobil sörcsap Co palackkal és 2 hordó sörrel kb 150 kg!

BÉRLÉS MENETE:

KÉRJÜK E-MAILEN ÍRJON NEKÜNK AZ INFO&BEERGOURMET.HU E-MAIL CÍMRE! KÉRJÜK MINDEN FONTOS INFÓT LEÍRNI!

Pl: Mikor vinnék el - hoznák vissza? Szeretnének tőlünk hordót is venni, ha igen miből mennyit? Co palack kell-e? stb.

Kérjük szabad csapjainkról telefonon, vagy e-mail-en érdeklődjön! Kérjük leírni, hogy mikor tudja felvenni, milyen söröket (KEG FEJEK MIATT) szeretne csapolni, (akár mi is tudunk adni hordós söröket) és hány napra szeretné kibérelni csajainkat.

Sörcsap bérlése számos előnnyel járhat, különösen ha kitelepül árusként egy fesztiválra vagy rendezvényt, esküvőt, baráti összejövetelt szervez. 

A sörcsapbérlés ára személyes átvétel (1204 Budapest Török Flóris utca 116B) esetén érvényes, amennyiben budapesti házhozszállítást, beszerelést, visszaszállítást szeretne kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 1. Friss és minőségi sör: Sörcsap bérlése lehetővé teszi, hogy friss, minőségi sört kínálj vendégeidnek vagy ügyfeleidnek. A közvetlen csaptelepről történő szolgáltatás segítségével mindig friss sör érhető el, ami javíthat az ízélményen.

 2. Költséghatékonyság: Sörcsap bérlése lehetőséget ad arra, hogy csak annyi sört szolgálj fel, amennyit szükségesnek tartasz. Ez megelőzheti a túlkészletelést és a pazarlást, így pénzt takaríthatsz meg.

 3. Rugalmasság: A bérelt sörcsapok sokféle méretben és típusban elérhetőek, így rugalmasan alkalmazkodhatsz az esemény vagy az üzlet igényeihez. Legyen szó nagy rendezvényről vagy csak egy kis összejövetelről, könnyen megtalálhatod a megfelelő méretű és típusú csapot.

 4. Professzionális megjelenés: Egy jól megtervezett és kivitelezett sörcsapokkal ellátott sörkút vagy sörkocsmakocsi vonzó látványt nyújthat az eseményen vagy az üzletedben, ami növelheti a vendégek vagy ügyfelek vonzódását.

 5. Kényelem és egyszerűség: A sörcsap bérlése lehetővé teszi, hogy a sörkészlettel és a kiszolgálással kapcsolatos logisztikai feladatokat kiszervezd. Ezzel időt és energiát takaríthatsz meg, hogy inkább más fontos részletekre koncentrálj.

 6. Személyre szabhatóság: A bérelt sörcsapok lehetővé teszik, hogy saját márkás söröket vagy különleges sörfajtákat kínálj, amelyekkel kiemelheted rendezvényed vagy üzleted egyediségét és vonzerejét.

Összességében a sörcsap bérlése praktikus és előnyös lehetőség, amely friss és minőségi sört kínál, költséghatékony és rugalmas megoldást nyújt, emellett professzionális megjelenést és kényelmet biztosít.