BENEDIKTINER SÖRÖK


Benediktiner sörök - üveges sörökBenediktiner Sörgyár - Németország


A WEISS SÖRÜNK GYÖKEREI ÉS ÚTJA A VILÁGBA. A jó sörfőzés olyan művészet, amely a bencés szerzeteseknél kezdődött négy évszázaddal ezelőtt. Kísérjen el minket utazásunk egy részére ettali otthonunktól a világ felé, és fedezze fel, honnan jövünk, hová tartunk, és mi köze van a bencés elveknek a sörfőzéshez. 

OTT KEZDJÜK, AHOGY MINDEN KEZDŐDŐDŐDÉS: AZ ETTAL BENEDEK KOLOSTORBAN. Búzasörünk története az Ettal-apátság bencés apátságának pincéjében kezdődik. Továbbra is elkötelezettnek érezzük magunkat e 400 éves sörfőzési hagyomány iránt, amelyet a bencés szerzetesek fejlesztettek ki. A 877 méteres magasságban található kolostor nyugalma, a természettel és az alapanyagokkal való tiszteletteljes bánásmód, valamint a bencés gondoskodás a mai napig különlegessé teszik söreinket. Itt vannak a gyökereink. Itt tudhat meg többet az Ettal Abbey életéről.

Maradjon nyugodt anélkül, hogy egy helyben állna. A hagyományokat, amelyeket az ember meg akar őrizni, továbbadja. Megosztottuk a miénket a Licher Privatbrauerei-vel - egy olyan hellyel, ahol régi sörfőzési alapelveink új pompával tündökölnek. Bevált recept, új hely. Így biztosítjuk, hogy bencés söreink a bencés elvek szerint készüljenek. A JÓ DOLGOKAT MEG KELL OSZTNI. Ezért a söreink mellett mindig megosztottuk a bencés elveket mindenkivel, akinek ma hiányzik az idő és a nyugalom. Számunkra ezek a kiegyensúlyozott búzasörök alapanyagai és egyben a jó élet receptje. Jó ok a terjeszkedésre: a gasztronómiától a kiskereskedelemig. Németországból a világba. Mert a Benediktiner söreinkkel mindig azt a bevált bölcsességet visszük tovább, amely alapján a búzasörünk készült. Meg fogom érteni.