WEIHENSTEPHANER KORBINIAN - NÉMET ERŐS BARNA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 7,4%)

Weihenstephanes Korbinian

Weihenstephaner Korbinian egy kivételes és gazdag bajor doppelbock sör, amely a Weihenstephan sörfőzde hagyományos és minőségi sörfőzését képviseli. A Weihenstephaner, a világ legrégebbi működő sörfőzdéje, ezen sörével ismételten bizonyítja a sörművészet mesterségét és a hagyományok iránti elkötelezettségét.

Ez a doppelbock sör sötét mahagóni színével és tartós habjával már első pillantásra is imponál. Az illatokban a malátás karakter, a pörkölt jegyek, a karamell és a enyhe csokoládéaroma keveredik, ígérve egy komplex és gazdag ízélményt.

A Weihenstephaner Korbinian ízvilága gazdag malátás, karamellás és enyhén pörkölt ízjegyekkel rendelkezik. A testes és telt testet egyensúlyozza a finom komlós keserűség, így a sör kellemesen sima és könnyen iható.

Ez a sör kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik a mélyebb és karakteresebb söröket. Legyen szó esti beszélgetésről, vacsoráról vagy bármilyen különleges alkalmazkodásról, a Weihenstephaner Korbinian kivételes söreleményt ígér mindazoknak, akik értékelik a bajor sörfőzés hagyományait és minőségét.

Variáció kiválasztása:

709 Ft-tól