WEIHENSTEPHANER HEFE-WEISSBIER - NÉMET SZŰRETLEN BÚZA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,4%)

Weihenstephanes Hefe Weissbier

Weihenstephaner Hefe-Weissbier egy bajor ikon, a Weihenstephan sörfőzde büszkesége és hagyományainak élő emléke. A sörfőzde, mely az egyik legrégebbi működő sörfőzde a világon, több mint ezer éves történelmével büszkélkedik, és a Hefe-Weissbier e hosszú múlt egyik kiváló képviselője.

Ez a búzasör egyedülálló aranysárga színével, gazdag, krémes habjával és opálos tisztaságával már a külsejében is elvarázsol. Az illatokban és ízvilágban a friss búzamaláta és a karakteres élesztő jegyek dominálnak, kiegészítve egy enyhe banános és szegfűszeges aromával.

A Weihenstephaner Hefe-Weissbier ízletes és könnyed sör, melyet a hagyományos bajor búzasör stílusának legszebb példái inspiráltak. A lágy malátás karakter és a gyümölcsös élesztőjegyek kiegyensúlyozottan találkoznak, és a lágy szénsavtartalommal együtt egy könnyed, üde italt eredményeznek.

Ez a búzasör ideális választás lehet a melegebb napokon, fesztiválokon, baráti összejöveteleken vagy bármilyen alkalmazkodik a kellemes és könnyed sörözéshez. A Weihenstephaner Hefe-Weissbier egy olyan sör, amely minden kort és sörkedvelő ízlést elbűvöl, hűen őrizve a német sörfőzés hagyományait és kiválóságát.

Variáció kiválasztása:

799 Ft-tól