TENNENT'S WHISKY OAK ALE -SKÓT WHISKY HORDÓÉRLELT FÉLBARNA SÖR- 0,33l 6%

Nincs raktáron

TENNENT'S WHISKY OAK ALE

A Tennent's Whisky Oak Ale egy exkluzív és különleges félbarna sör, amelyet skót whisky hordókban érleltek, hogy egyedülálló ízélményt nyújtson a sörkedvelők számára. Ez a kivételes ital a Tennent's, a skót sörfőzési hagyományok iránti elkötelezettségének eredménye, és a skót whisky kiváló minőségű hordóinak felhasználásával tették még különlegesebbé.

Fő jellemzők:

  1. Skót Whisky Hordóérlelt: A sör készítése során a Tennent's mesterségesen elkészített skót whisky hordókban érleli a sört, amely egyedülálló karaktert és gazdag ízvilágot eredményez.

  2. Félbarna Sör: A Tennent's Whisky Oak Ale egy jellegzetesen félbarna sör, amely a maláta és a komló harmonikus egyensúlyát kínálja, kiegészítve a whisky hordók által hozzáadott füstös és enyhén édeskés jegyekkel.

  3. Alkoholtartalom: A sör erős és karakteres, 6% alkoholtartalommal rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik élvezni szeretnék a komplex ízvilágú és erőteljes söröket.

  4. Kiszerelés: A Tennent's Whisky Oak Ale kapható praktikus 0,33 literes üvegekben, amelyek ideálisak a különféle alkalmakra.

Ez a sör kiváló választás azok számára, akik szeretik felfedezni az egyedi és különleges sörök világát, és élvezni szeretnék a skót sörfőzés és a whisky kiválóságát egyetlen italban. A Tennent's Whisky Oak Ale garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden sörkedvelőnek.

999 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 787 Ft