ROHOZEC DVANACKA PREMIUM - CSEH VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,3%)

Rohozec Dvanácka

A Rohozec Dvanácka cseh sör egy kivételes és karakteres sörfajta, amely a hagyományos cseh sörfőzés művészetének elkötelezett hívének számít. Ezt a sört a gyártó gondosan kiválasztott alapanyagokból és a legfejlettebb sörfőzési technikákkal készíti, így egy különleges és emlékezetes ízélményt kínálva.

A Dvanácka sör mély arany színével és gazdag, habos tetejével azonnal magára vonja a figyelmet. Az ízvilágában található malátás jegyek és finoman kiegyensúlyozott komlóhasználat egyedi harmóniát teremtenek. A könnyed test és az enyhe szénsavtartalom hozzájárulnak a sör kellemes és könnyen iható jellegéhez, ami ideálissá teszi bármilyen alkalomra.

A Dvanácka sör minőségi választás lehet azok számára, akik értékelik a tradicionális sörfőzés iránti elkötelezettséget és egy olyan sörfajtát keresnek, amely egyesíti a hagyományokat és a modern sörfőzés legjobb gyakorlatait. Legyen szó egy baráti találkozóról, ünnepségről vagy egyszerűen csak egy kikapcsolódó estéről, a Rohozec Dvanácka cseh sör egy kiváló választás az igényes sörfogyasztók számára.

Variáció kiválasztása:

699 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül