PRIMATOR MEDOVE - CSEH MÉZES SZŰRETLEN VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,5%)

Termékleírás - Primátor Mézes Sör

Fedezd fel a Primátor Mézes Sört, egy különleges ízélményt kínáló sörfajtát, amely a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyával rendelkezik. Ez a kivételes ital a Primátor sörfőzde remeke, amely hosszú évtizedek óta kitűnik a minőségi sörfőzés terén.

Ízvilág: A Primátor Mézes Sör egyedülállóan gazdag ízvilágot kínál, ahol a méz édes, gyengéd jegyei finoman keverednek a tradicionális sör alapízével. A méz hozzáadása nemcsak édesít, hanem egyedülálló karaktert is kölcsönöz ennek a sörfajtának. Az édes és malátás alapokon túl a komló kesernyéje is harmonikusan érvényesül, így egy összetett és egyensúlyozott ízkavalkádot élvezhetünk minden kortyban.

Illat: Az illatok terén is különlegességek sorát nyújtja a Primátor Mézes Sör. Az édes méz mellett az aromás malátaszemek és a friss komló illata egyaránt érezhető. Az illatok finoman ébresztik az érzékeidet, és előrevetítik az izgalmas ízélményt.

Kinézet: Az ital aranybarna színével és gazdag, krémes habjával már a kinézetével is elvarázsol. A tiszta és vonzó megjelenése egyértelműen tükrözi a minőséget és a gondoskodást, amely a Primátor sörfőzde jellemzője.

Kóstolás és Élmény: A Primátor Mézes Sör fogyasztása valóságos utazás a sör világában. Az első kortyoktól kezdve érezni fogod, hogy ez a sör valami különleges. Az édes méz és a malátás ízek finoman burkolják a szádat, míg a komló enyhe keserűsége egyensúlyba hozza az ízélményt. A könnyű test és a megfelelő buborékok teszik teljessé ezt az élvezetes sörélményt.

Társaságban vagy Önállóan: A Primátor Mézes Sör ideális választás a különleges alkalmakra és a lazító pillanatokra egyaránt. Kiválóan párosul pikáns ételekkel, de önmagában is kitűnő választás a kényelmes kikapcsolódáshoz.

Fedezd fel a Primátor Mézes Sör izgalmas világát, és engedd, hogy ez a kivételes ital elkápráztasson és inspiráljon!

Variáció kiválasztása:

799 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül