OTAVSKY ZLATY - CSEH VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 4,8%)

Nincs raktáron

Otavsky

Otavsky egy kiváló minőségű cseh világos sör, amely a hagyomány és a kiválóság tökéletes egyensúlyát képviseli. Ezen sörtípus alapvető jellemzői a tiszta, aranyszín, amely már az első pillantásra is frissességet és minőséget sugall.

Az Otavsky sört a legjobb minőségű cseh alapanyagokból készítik, gondosan válogatott malátákból és kiváló minőségű komlókból. Az alapanyagok összehangolt keveréke és a hagyományos cseh sörfőzési eljárás eredményeként születik meg ez a különleges ital, amely mind a szakértők, mind pedig a sörkedvelők számára felejthetetlen élményt nyújt.

Az Otavsky cseh világos sör jellegzetes friss és könnyed ízzel rendelkezik, amely kiválóan kielégíti az igényes sörkedvelők ízlelőbimbóit. Az enyhe malátás alap ízeket finoman kiegészíti a komló kellemes aromája, így a sör minden kortyja egy harmonikus és élvezetes élményt nyújt.

Ez a sör ideális választás a társasági összejövetelekre, grillpartikra vagy egyszerűen csak egy kikapcsolódást kínáló esti pillanathoz. A tiszta és könnyed ízvilág a tradicionális cseh sörfőzés mesterségét hozza el Önnek, miközben az Otavsky egyedülálló karaktere garantáltan emlékezetessé teszi az élvezetét. Élvezze a hagyományokkal átitatott ízeket és fedezze fel a cseh sörfőzés mesteri világát az Otavsky-val!

Variáció kiválasztása:

599 Ft-tól