O'HARA'S NITRO IRISH STOUT -ÍR FEKETE SÖR- 0,44l 4,3%

Irish Stout

Üdvözöllek az O'Hara's Nitro Irish Stout világában, ahol az ír sör hagyomány és kreativitás találkozik, hogy egy igazi sörélményt teremtsen. Az O'Hara's sörfőzde emblematikus Nitro Irish Stout-ja méltán híres a gazdag ízvilágáról és a krémes textúrájáról, amely minden kortyban megragadja a figyelmet.

Ez a kivételes ír sör fekete, mély színével és gazdag, selymes habjával már az első pillantásra is lenyűgöz. Az illata pörkölt maláta és kávé jegyekkel kecsegtet, melyek az ír sörhagyományoknak megfelelően kiemelik az egyedi karaktert.

Az első kortyok során az O'Hara's Nitro Irish Stout igazi élvezet. A pörkölt malátás íz dominál, kiegészülve a kávé, csokoládé és karamell jegyekkel. Az innovatív nitro technológia révén a sör rendkívül krémes és sima, ami még inkább hangsúlyozza az ízek gazdagságát és harmóniáját.

A közepesen testes sör hosszan tartó utóízzel zárul, amelyben a pörkölt maláta kesernyés és kávékeserűség ötvöződik. Az O'Hara's Nitro Irish Stout ideális választás lehet azok számára, akik a tradicionális ír sörök különleges verzióit keresik, és élvezni szeretnék az egyedülálló ízélményt, amit a nitro technológia hozzáad.

Legyen szó egy kellemes kocsmázásról, ír ételek kísérőjeként, vagy csak egy kényelmes esti pihenésről, ez a stout biztosítja a megfelelő atmoszférát minden olyan pillanathoz, amikor egy kiváló ír sörre vágysz. Az O'Hara's Nitro Irish Stout, ahol a hagyomány találkozik a modernséggel, garantáltan felejthetetlenné teszi a sörélményt.

1 319 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 1 039 Ft