O'HARA'S NITRO IRISH RED -ÍR FÉLBARNA SÖR- 0,44l 4,3%

Irish red

Üdvözlünk az O'Hara's Nitro Irish Red sörcsaládjában, ahol az ír vörös sör tradicionális jellegű, de egyúttal izgalmasan modern megközelítésű. Az O'Hara's sörfőzde egy elismert ír sörfőzde, és a Nitro Irish Red a hagyomány és az innováció remek egyensúlyát képviseli.

Ez a sör már a szervírozás pillanatában is különleges élményt nyújt. Az ír vörös sör jellegzetes, mély borostyánszínével és gazdag, selymes habjával azonnal magával ragad. Az illata finoman malátás és karamellás, kiegészülve a karakteres ír élesztő fűszerességével.

Az O'Hara's Nitro Irish Red első kortyainál az élmény tovább fokozódik. Az ír vörös sör hagyományos malátás karakterével rendelkezik, melyet az enyhe karamell, pörkölt maláta és gyümölcsös élesztőjegyek egészítenek ki. Az innovatív nitro technológia révén a sör lágy, krémes textúrájú és kiegyensúlyozottan szénsavas, ami tovább emeli az élvezeti értéket.

A Nitro Irish Red egy könnyen iható, közepesen testes sör, mely tökéletes választás lehet egy kényelmes kocsmázáshoz vagy egy ír kocsmában való élvezetekhez. Legyen szó egy baráti összejövetelről, egy tradicionális ír étel kísérőjeként vagy csak egy kellemes kikapcsolódásról, ez a sör hű marad az ír sörfőzés hagyományaihoz, miközben friss és modern megközelítéssel teszi felejthetetlenné az ízélményt.

1 319 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 1 039 Ft