MÖNCHSHOF WEIHNACHTSBIER - NÉMET ÜNNEPI VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,6%)

UTOLSÓ DARABOK

Mönchshof Festbier

Mönchshof Karácsonyi Sör

Az ünnepi időszak elengedhetetlen része a meghitt összejövetelek, a családi vacsorák és a baráti találkozók. A Mönchshof Karácsonyi Sör olyan ital, amely ezt az ünnepi hangulatot üvegbe zárja, és egy különleges élményt kínál minden sörfogyasztónak.

Ez a szezonális sör a Mönchshof hagyományos bajor sörfőzdéjének mesterséges keveréke. A sör egyedülálló receptúrája tökéletesen kiegyensúlyozza az ízeket és aromákat, létrehozva egy különleges italt, amely ideális kísérője lehet az ünnepi lakomáknak vagy egy egyszerűen kellemes estének a tűzhely mellett.

Az Mönchshof Karácsonyi Sör világos borostyán színével már az első pillantásra ünnepi hangulatot teremt. A sör malátás alapon nyugszik, kiegészítve egy finom karamell édességgel és enyhe fűszerességgel. Az illatok a fahéj, szegfűszeg és mézeskalács jegyeit csempészik az érzékszervekbe, előrevetítve az eljövendő ünnepeket.

A Mönchshof Karácsonyi Sör frissítő és könnyed teste ellenére rendkívül gazdag ízvilágot kínál. A kezdeti malátás édesség hamar átadja helyét a fűszeres jegyeknek és a lágy komlókeserűségnek. Az ital hosszan tartó, melegítő utóízzel zárul, amely még tovább fokozza az ünnepi hangulatot.

Ez a karácsonyi sör ideális választás mindenki számára, aki szereti az autentikus, hagyományos ízeket, és egy különleges sörrel kívánja megünnepelni az év legvarázslatosabb időszakát. A Mönchshof Karácsonyi Sörrel minden korty egy utazás a bajor sörfőzdék tradicionális világába, ahol az ünnep valóban különleges.

999 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 787 Ft