KONA AJÁNDÉKCSOMAG HANALEI IPA -HAWAII IPA SÖR- 6 X 0,355l 4,5%

Kona IPA

A Kona Hanalei IPA Hawaii sör egy különleges és izgalmas ízvilágú nedű, amelyet a híres Kona sörfőzde mesterei alkottak meg. Ezt a sört az inspiráló Hanalei-völgy ihlette, ahol a trópusi gyümölcsök és a frissítő szellők egyedülállóan találkoznak.

Az IPA (India Pale Ale) stílusú söröket a Hanalei IPA-ban a Kona sörfőzde mesterei egyedi módon interpretálták. A sör aranyszínű és kristálytiszta, ami már az első pillantásra is elvarázsolja az igazi sörkedvelőket. A maláták és a komlók harmóniája egy lenyűgöző ízkavalkádot hoz létre.

A Hanalei IPA egy trópusi gyümölcsökkel teli kavalkád, a frissítő mangó, guava és narancs jegyeivel. Az illat és az íz egyaránt vibráló és élénk, egy kis karamellel és enyhe malátás édességgel kiegészülve. A komlók karakteres kesernyéje teszi teljessé az ízélményt, hagyva egy maradandó, kiegyensúlyozott utóízt.

Ez a sör ideális választás azoknak, akik szeretik felfedezni az egyedülálló és gazdag sörízeket. A Hanalei IPA tökéletes kísérője lehet lazább összejöveteleknek, baráti találkozóknak vagy akár egy trópusi inspirációjú vacsorának. Fedezze fel a Kona sörfőzde művészetét a Hanalei IPA kóstolásával, és engedje, hogy az ízek utazásra csábítsák Önt a hawaii szigetek mesés tájaira!

9 099 Ft