(12DB-OS MENNYISÉG) KOFOLA CITRUS (0,5l PET)

Citrus

Üdvözöljük a Kofola Citrus Világában!

Fedezze fel az új ízélményt a Kofola citrusos változatával! Frissesség és pikáns citrusok találkozása egy üdítőitalban, amely garantáltan felfrissíti és felpezsdíti érzékeit.

Kofola Citrus – Az Új Frissítő Élmény

A Kofola citrusos italcsaládja egyedülállóan ötvözi a Kofola hagyományos ízeit a vibráló citrusok élénkességével. Kóstolja meg a frissítő citrom, a zamatos narancs és a pikáns lime harmóniáját, melyek egyesülve egy igazi ízorgiát teremtenek.

Miért Válassza a Kofola Citrust?

  • Izgalmas Ízkombinációk: Élvezze a citrom, narancs és lime egyedülálló keverékét, mely garantáltan felébreszti ízlelőbimbóit.

  • Minőségi Hozzávalók: A Kofola citrusos változata is a Kofola hagyományokhoz hűen kizárólag prémium minőségű, gondosan kiválasztott összetevőkből készül.

  • Frissítő Élmény: Legyen szó egy forró nyári napról vagy egy hosszú munkanapról, a Kofola citrus minden alkalomra tökéletes frissítést nyújt.

Fedezze Fel a Kofola Citrus Frissességét!

Keresse a legközelebbi áruházak polcain vagy próbálja ki a Kofola Citrust a kedvenc éttermeiben és kávézóiban. Ne maradjon le az új ízkombinációk élvezetéről – a Kofola citrus frissítően egyedi élményt kínál minden kortárs üdítőital szerelmese számára.

Tegye próbára magát, és élvezze a Kofola Citrus frissességét még ma!

Variáció kiválasztása:

299 Ft-tól