KLOSTERMANN POLOTMAVY - CSEH FÉLBARNA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,1%)

Klostermann félbarna sör - a kivételes ízvilág mesterműve

A Klostermann félbarna sör egyedi és gazdag karakterével azonnal lenyűgözi az igazi sörkedvelőket. E sör egy hagyományos sörfőzési folyamat gyümölcse, melyben a minőségi alapanyagok és a mesterségbeli tudás tökéletes harmóniája érződik minden kortyban.

Ez a félbarna sör egy káprázatosan mély, mahagóni színnel büszkélkedik, már a szemlélődőnek is sugározva a kifinomultságot és a gazdagságot. Az illatok egy varázslatos keveréke, melyek a malátától és a válogatott komlótól származnak, hívogatva a felfedezésre.

A Klostermann sörök szívét a gondosan kiválasztott cseh maláták és a tradicionális cseh komlók alkotják, melyek a sörfőzés évszázados hagyományait tükrözik. Egyensúlyban lévő malátás jellegét finoman kiegészíti a komló enyhe keserűsége és aromája, létrehozva ezzel egy összetett és emlékezetes ízélményt.

A Klostermann félbarna sör ideális választás minden különleges alkalomra, legyen szó egy társasági eseményről vagy egy nyugodt esti kikapcsolódásról. Az enyhe keserűség és a gazdag ízvilág a kiváló minőség és a sörkultúra elkötelezettségét tükrözi, így minden korty egy utazás a sör világába.

Fedezze fel a Klostermann félbarna sör szépségét és élvezze a hagyományokkal átitatott ízeket, melyek egyesítik a múlt és a jelen legjavát egyetlen palackban!

Variáció kiválasztása:

899 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül