HOBGOBLIN IPA -ANGOL IPA SÖR- 0,5l

Hobgoblin Ipa

A Hobgoblin IPA (India Pale Ale) egy különleges és karakteres sör, melyet a Wychwood Brewery alkotott meg, hű maradva a Hobgoblin sörfőzde hagyományaihoz és elkötelezettségéhez. Ez a sör a tradicionális IPA stílus modern értelmezésével kápráztatja el a sörelnyűjtőket, ötvözve az intenzív komlózást és a gazdag ízvilágot.

Az első pillantásra a Hobgoblin IPA szembetűnő aranyszínével és gazdag, krémes habjával varázsol el. Az illata friss és élénk, a komló dominanciájával, melyet finom gyümölcsös és virágos jegyek kísérnek. A sör ízvilága egyensúlyozott, kezdve a malátás alapokkal, amelyek a komlók erőteljes karakterével fonódnak össze.

Az első kortyok során az IPA sajátosságai érezhetőek: a markáns keserűség, a citrusos és gyümölcsös ízjegyek, valamint a fűszeres komlók egyaránt megjelennek. A Hobgoblin IPA közepes testtel rendelkezik, és élénk szénsavasságával frissítő élményt nyújt. Az utóízében a komlókeserűség hosszan megmarad, megkoronázva ezt az intenzív és izgalmas sörélményt.

A Hobgoblin IPA a Wychwood Brewery kreativitását és sörfőzői mesterességét tükrözi, és kihívást jelent mindazoknak, akik szeretik az élénk és karakteres IPA-kat. Legyen szó egy sörkóstoló estéről, egy barbecue-ről vagy egy közös összejövetelről, a Hobgoblin IPA egy olyan választás, ami garantáltan emlékezetessé teszi az alkalmat. Egy sör, amely a brit sörfőzés izgalmas fejlődését képviseli, és amelynek minden kortyában érezhető a szenvedély és a mesterség szeretete.

1 459 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 1 149 Ft