HACKER-PSCHORR MÜNCHNER HELL - NÉMET VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5%)

Hacker-Pschorr Münchener Hell

A Hacker Pschorr Münchner Hell egy igazi klasszikus a bajor sörfőzés világában, melyet a Hacker-Pschorr hagyományos sörfőzdéje készít Münchenben. Ez a sör, melyet a Münchner Hell néven ismernek, egy tökéletes példája a bajor sörfőzés művészetének és elkötelezettségnek.

A sör tiszta aranyszínével és gazdag, krémes habjával már az első pillantásra is elvarázsolja a sörfogyasztót. Az illatokban a lágy malátás karakter és a finom komló jegyek elegye érezhető, előrevetítve egy kiegyensúlyozott és hagyományos bajor sör ízvilágát.

Az ízélmény a Hacker Pschorr Münchner Hell esetében egy utazás a bajor ízek világában. A malátás gazdagság és a finom komlós keserűség tökéletes harmóniában van, miközben a sör teste közepesen testes és a könnyű szénsavtartalommal rendkívül frissítő. A sörben érezhetőek a maláta édességének és a komló fűszerességének finom egyensúlyai.

Ez a sör kiváló választás lehet a bajor sörök szerelmeseinek és azoknak, akik értékelik a hagyományos és kiváló minőségű söreket. A Hacker Pschorr Münchner Hell ideális kísérője lehet bármilyen társasági eseménynek vagy egy egyszerűen kellemes esti kikapcsolódásnak. A Münchner Hell a bajor sörfőzés művészetét palackozza, és minden kortyával egy kis Müncheni sörkert élményét kínálja.

Variáció kiválasztása:

829 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül