GRAF ARCO WINTER MARCHEN FESTBIER -NÉMET KARÁCSONYI SÖR- (0,5l BETÉTDÍJAS 5,6%)

Nincs raktáron UTOLSÓ DARABOK

Graf Arco

Graf Arco Winter Märchen Festbier Sör

Az Arco sörfőzde büszkén mutatja be legújabb mesterművét, a Winter Märchen Festbier sört, amely a hideg hónapokba csempész egy varázslatos sörélményt. Ez a szezonális különlegesség nem csupán ital, hanem egy mesés utazás a minőség és a téli ízek birodalmában.

A Winter Märchen Festbier már az első pillantásra lenyűgözi aranyszínével, amely a sörös pohárba zárt napsugárt varázsolja. A gazdag, krémes habréteg alatt pedig az aromák összekeverednek, ígérve egy gazdag és komplex ízpalettát.

Az ízvilágban a malátás alap kényezteti az ízlelőbimbókat, édeskés és pörkölt maláta jegyekkel, melyeket a fűszeres komló finoman kísér. A Winter Märchen Festbier kiegyensúlyozott és karakteres ízvilággal rendelkezik, amely melegséget és elégedettséget sugall minden kortyával.

Ez a közepesen telt testű sör könnyed szénsavasságával és sima kortyolhatóságával ideális választás a hideg téli napokon. Az utóíz hosszan tartó és kellemesen malátás, emlékeztetve bennünket arra, hogy a sör nem csupán ital, hanem egy igazi téli mese.

A Graf Arco Winter Märchen Festbier Sörrel minden korty egy utazás a sörkultúra és a minőség világába, egy szezonális varázslat, amelyet mindenképpen érdemes felfedezni. Legyen ez a sör a téli ünnepek és baráti összejövetelek elengedhetetlen része, amely melegséget és jókedvet hoz a hideg napokra.

899 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 708 Ft