FULLERS GOLDEN PRIDE -ANGOL FÉLBARNA SÖR- 0,5l 8,5%

Golden Pride

A Fuller's Golden Pride egy exkluzív és magas minőségű brit sör, amely a Fuller's Brewery mesterséges hozzáértésének és elkötelezettségének eredménye. Ez a sörfajta a luxus és kifinomultság szimbóluma, amely a tradicionális brit sörfőzési hagyományokat modern stílussal ötvözi.

Megjelenés: A Fuller's Golden Pride gazdag, mély borostyán színével azonnal magára vonja a figyelmet. A sör tetejét egy bőséges és tartós habkorona díszíti, ami tovább növeli a vizuális vonzerőt.

Illat: Az illatok terén a Golden Pride káprázatosan elegáns. A komlós aroma keveredik a mézes, karamellás és gyümölcsös jegyekkel, létrehozva egy intenzív és kifinomult illatprofilt.

Ízvilág: Ez a sörfajta egyedülálló ízélményt nyújt. A maláták mély, karamellás ízei és a komló karakter harmonikusan összeolvadnak, miközben érezhetőek a mézes, gyümölcsös és enyhén fűszeres jegyek is. A Golden Pride édeskés, de egyben komplex és gazdag ízvilágával kitűnik a tömegből.

Testesség: A sör testes és krémes, egyúttal sima és könnyen iható. A mérsékelt szénsavtartalom tovább fokozza az ital élvezetét.

Utóíz: A sörfogyasztás után a Golden Pride hosszan tartó, enyhén száraz utóízzel zárul. Az ízek finoman elnyúlnak a szájban, hagyva maguk után a sör kifinomult karakterének emlékét.

A Fuller's Golden Pride egy olyan sör, amely a luxust és kiválóságot kereső sörkedvelőknek készült. Különleges alkalmakra, vagy akár egy lassú esti kikapcsolódásra ideális választás. Azoknak ajánlott, akik szeretik felfedezni és élvezni a sörfőzés művészetének csúcsait egy igazi brit klasszikus keretein belül. Legyen részese a Fuller's Brewery exkluzív sörélményének, és kóstolja meg a Golden Pride kifinomultságát!

949 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 747 Ft