FRANZISKANER WEISSBIER - NÉMET SZŰRETLEN BÚZA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5%)

Franziskaner Premium Weissbier 0,5l üv. 5% - német szűretlen búzasör

A Franziskaner Hefe-Weissbier egy igazi különlegesség a búzasörök világában, amelyet a Franziskaner sörfőzde hagyományos sörfőzési technikái alapján készítenek. Ez a lágy és karakteres búzasör egyenesen Münchenből érkezik, hogy elbűvölje azokat, akik értékelik a tradicionális német sörfőzés mesterségét.

Ez a búzasör tiszta aranyszínével és opálos jellegével már az első pillantásra is lenyűgözi a sörfogyasztókat. A tartós habréteg alatt az illatokban a lágy búzamaláta karakter és a finom élesztő jegyek érezhetők, előrevetítve a sör kiegyensúlyozott és gazdag ízvilágát.

Az ízélmény a Franziskaner Hefe-Weissbier esetében valódi utazás. A malátás gazdagság finoman ötvöződik a friss búzamaláta édességével, míg az élesztő karakter gyümölcsös és fűszeres jegyekkel kiegészül. A könnyű teste és élénk szénsavtartalma teszi ezt a búzasört rendkívül könnyed és frissítővé.

Ez a sör kiválóan alkalmas bármilyen társasági eseményre, sörkert látogatásra vagy egyszerűen csak egy kellemes esti beszélgetéshez. A Franziskaner Hefe-Weissbier egy valódi csemege azoknak, akik szeretik felfedezni a német sörfőzés gazdag és hagyományos világát.

Variáció kiválasztása:

759 Ft-tól