ERDINGER WEISSBIER - NÉMET SZŰRETLEN BÚZA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,3%)

Erdinger Hefe

Az Erdinger Búzasör egy lenyűgöző és hagyományos bajor sörfajta, melyet az Erdinger Weissbräu sörgyár készít. Ez a sör a bajor sörfőzés mesterségének tökéletes példája, és a gyár több mint 130 éves tapasztalatával büszkélkedhet. Az Erdinger Búzasör az eredeti bajor búzasörfőzés hagyományain alapul, és prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, hogy egyedülálló és kifinomult ízélményt nyújtson.

A sör jellegzetes, opálos aranyszínével és krémes, tartós habjával azonnal magára vonja a figyelmet. Az Erdinger Búzasörben a búzamaláta karakteres és lágy ízjegyeket kölcsönöz a sörnek, melyeket a hozzáadott élesztő és kiváló minőségű német komlók finoman kiegészítenek. Az eredmény egy könnyed, frissítő ital, melyet a gyümölcsös és fűszeres aromák tovább gazdagítanak.

A sör könnyed teste és enyhe szénsavassága ideálissá teszi bármilyen alkalomra. Legyen szó egy baráti összejövetelről, grillezésről vagy egy egyszerű kikapcsolódásról, az Erdinger Búzasör mindig kiváló választás. A hagyomány és minőség jegyében készülő sör méltán népszerű a világ minden táján, és azoknak ajánlott, akik szeretnék felfedezni a bajor sörfőzés izgalmas és gazdag világát.

Az Erdinger Búzasör egy igazi kulináris élvezet, melyet érdemes megkóstolni mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőségű, hagyományos bajor sörfőzés remekeit. Legyen részese az Erdinger élménynek, és élvezze a frissítő és karakteres búzasör különleges ízeit!

Variáció kiválasztása:

999 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül