ERDINGER HELLES - NÉMET VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,1%)

Erdinger

Az Erdinger Világos Sör egy kivételes minőségű bajor sörfajta, amelyet az Erdinger Weissbräu sörgyár készít. Ez a sörfajta méltán híres a hagyományos bajor sörfőzési eljárások és a prémium minőségű összetevők felhasználása révén. Az Erdinger sörgyár az egyik legrégebben működő német sörfőzde, és tapasztalataiknak köszönhetően sikerült létrehozniuk egy olyan világos sört, amely magában hordozza a bajor sörfőzés hagyományait és ízletes karakterét.

Az Erdinger Világos Sör frissítő, könnyed és élénk ízvilágával emelkedik ki. Az aranyszínű ital gazdag, malátás jegyekkel kecsegtet, amelyeket a kiváló minőségű árpamaláta ad meg neki. A sört a hagyományos főzési eljárások során készítik, és a gyártó ügyel arra, hogy a sört hosszú érlelési idő alatt finomítsák, így garantálva a tökéletes harmóniát és tisztaságot.

A habja fehér és krémes, ami tovább fokozza a sör látványos megjelenését. Az Erdinger Világos Sör könnyed testtel rendelkezik, ami ideálissá teszi a hosszabb élvezetet és a kellemes szomjoltást. A lágy, szénsavtartalma pedig frissítő élményt nyújt minden kortyban.

Ez a bajor világos sör kitűnő választás mindazoknak, akik szeretnének egy igazi tradicionális német sört megkóstolni, és élvezni egy könnyed, frissítő italt, amely magával ragadja a bajor sörfőzés egyediségét és minőségét. Az Erdinger Világos Sör ideális társaság lehet baráti összejöveteleken, grillezéseken vagy bármilyen alkalmakkor, amikor egy kiváló minőségű, karakteres sörre vágyunk.

Variáció kiválasztása:

999 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül