BREWMEISTER SNAKE VENOM -A VILÁG LEGERŐSEBB SÖRE- 0,33l !!67,5%!!

Snake Venom

A Brewmeister Snake Venom jelenleg a világ legerősebb söre. Morayban főzik füstölt malátából, kétféle élesztő, egy sör és egy pezsgő felhasználásával. A többi ultranagy szilárdságú sörhöz hasonlóan az erjesztési folyamat után többször lefagyasztják, és eltávolítják a jégkristályokat. Ez koncentrálja a sör alkoholját, ízét és testét, miközben a vizet minden alkalommal eltávolítják. A sört ezután alkohollal dúsítják, hogy még tovább növeljék az erősségét.
Az eredmény egy erőteljes, viszkózus, intenzív ízesítésű sör, amelyet fogyasztása szempontjából inkább szeszesitalként kell kezelni. Nem szénsavas, mivel a folyadék túl erős ahhoz, hogy megtartsa a szén-dioxid-buborékokat.

Üdvözöllek a Brewmeister Snake Venom világában, ahol az extrém sörélmény találkozik az erőteljes ízvilággal. Ez a sör kiemelkedik a világ legerősebb sörjei közül, és garancia arra, hogy a sörkedvelők egy kihagyhatatlan kalandban lesznek részesei.

A Snake Venom rendkívüli erősségével már az első pillantásra lenyűgözi a sörkedvelőket. A mély, borostyánszínű folyadékot egy gazdag habréteg koronázza meg, ígérve egy intenzív ízorgiát. Az illata már előrevetíti az erőteljes malátás karaktert, amelyet a sör kínál.

Az első kortyok során a Snake Venom egyedi és karakteres ízvilágát élvezheted. Az erőteljes malátás alapokat a karamell, pörkölt jegyek és esetleges gyümölcsös vagy fűszeres aromák egészítik ki. A sör testes és melegítő hatású, valószínűleg hosszú utóízzel és a magas alkoholtartalom érezhetővé válásával.

A Snake Venom nem csupán egy sör, hanem egy kihívás és egyediség jelképe is. A magas alkoholtartalom miatt inkább kis adagokban ajánlott fogyasztani, és ez az élmény kiváló lehetőség egy sörkóstoló estén vagy különleges alkalmakon történő megosztásra. Egy sör, amely kihívást és intenzív ízélményt nyújt azoknak, akik mernek kilépni a megszokott sörhatárokból.


19 499 Ft