BOHEMIA REGENT LEZAK RETRO - CSEH VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,2%)

Termékleírás - Bohemia Sör

Fedezd fel a Bohemia Sört, a sörkultúra mesterművét, amely a hagyomány és az exkluzivitás tökéletes harmóniáját képviseli. Ez a sörfajta méltán híres a prémium minőségű alapanyagok és a mesterséges adalékanyagok nélküli sörfőzés iránti elkötelezettsége miatt.

Ízvilág: A Bohemia Sör egy valódi ízorgazdagságot kínál. A komló karakteres keserűsége, finoman összefonódva az aromás malátás jegyekkel, egy különlegesen egyensúlyozott és élvezetes ízvilágot teremt. A könnyű citrusos és virágos jegyek teszik teljessé ezt az izgalmas ízélményt.

Illat: Az illatok terén a Bohemia Sör is magasra teszi a lécet. Az aromás komló illata mellett a malátaszemek finom édessége és a friss, virágos jegyek harmonikus keveréke érződik. Az illatok már előre bevezetnek egy izgalmas kóstolási élménybe.

Kinézet: A Bohemia Sör arany színével és gazdag, sűrű habjával tűnik ki. A kristálytiszta megjelenése azt tükrözi, hogy a sörmesterek minden részletre figyelnek, és a legmagasabb minőségi standardokat követik.

Kóstolás és Élmény: A Bohemia Sör kóstolása során a komplex ízjegyek és a könnyed szénsavtartalom összehangolva táncolnak a szádban. Az ízek kifinomultan édesek és enyhén kesernyések, így minden korty egy élvezetes utazás a sörkultúra világában. A könnyed test és a frissítő jelleg teszi ideális választássá bármilyen alkalmakra.

Társaságban vagy Önállóan: A Bohemia Sör a prémium minősége miatt kiváló választás elegáns eseményekre és különleges pillanatokra. Ugyanakkor a könnyed karaktere miatt tökéletes társ lehet egy laza összejövetelen vagy kerti grillezésen is.

Fedezd fel a Bohemia Sör egyedülálló világát, és engedd, hogy ez a kivételes ital fokozza az élvezeti élményeidet!

Variáció kiválasztása:

799 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül