KONA AJÁNDÉKCSOMAG BIG WAVE -HAWAII VILÁGOS SÖR SÖR- 6 X 0,355l 4,4%

Big Wave

A Kona Big Wave Hawaii sör egy kivételes minőségű, trópusi hangulatot idéző nedű, amelyet a híres hawaii Kona sörfőzde készít. Ezt a sört úgy tervezték, hogy az élvezetek egy új dimenzióját nyissa meg azoknak, akik szeretik az könnyed és frissítő sörfogyasztást.

Ez a sörfajta a nagy hullámok ihlette, amelyek a hawaii partoknál hódítanak. Ahogy a Big Wave neve is sugallja, ez a sör olyan élményt kínál, mintha belemerülne a szörfözés kultúrájába és az óceán lendületébe.

Az aranyló színű Kona Big Wave Hawaii sör karakterét a kiváló minőségű maláta és komló kombinációja határozza meg. Az aromája frissítő és gyümölcsös, érezhető benne a trópusi gyümölcsök, például a mangó és a banán jegye. Az ízvilág könnyed és szépen kiegyensúlyozott, a maláta édesességét finoman kiegészíti a komló kesernyéje, így kellemes utóízt hagyva a szájban.

A Kona Big Wave Hawaii sör kiválóan passzol a nyári grillpartikhoz, tengerparti piknikekhez vagy egyszerűen csak egy laza naplementés kikapcsolódáshoz. Próbálja ki ezt a különleges sört, és engedje, hogy elragadja Önt a hawaii szigetek varázslatos világába!

9 099 Ft