Szuper- prémium whiskey-k

Hibiki Harmony Whiskey (japán whiskey) 43%

Hibiki Harmony Whiskey (japán whiskey) 43% A japán Suntory lepárló remekműve a díjnyertes Yamazaki és a Hakushu malt whiskey-k, valamint a Chita lepárlóból származó gabona whiskey-k házasításából készül. Az érlelés öt különböző típusú hordóban történik, többek között amerikai fehér tölgy, használt sherry-s és Mizurama tölgyfahordókban. A végeredmény egy rendkívül kifinomult, elegáns whiskey, enyhe mézes, narancsos, fűszeres és tölgyes aromákkal, maga a megtestesült harmónia.

45.369 Ft

Glenlivet 18 Éves Whiskey (skót whiskey) 40%

Glenlivet 18 Éves Whiskey (skót whiskey) 40% Sötét arany szín, mély, telt édeskésen fűszeres illat és ízvilág jellemzi ezt a 18 éves single malt whiskey-t. Az édes gyümölcsösség tökéletes harmóniában egyesül bársonyos, enyhén tölgyes karakterével. Lecsengése jellegzetesen hosszú mazsolás, fűszeres utóízzel.

26.415 Ft

Bruichladdich Whiskey (skót whiskey) 50%

Bruichladdich Whiskey (skót whiskey) 50% A főzde félretéve a hagyományokat egy kizárólag skót árpából készült whiskey-vel állt elő. Virágos, mentás, friss citromos illatával és édesen tölgyes. árpás aromáival, melyben csipetnyi mandarin és mézeskalács is érezhető, mindenképp egyedülálló.

25.998 Ft

Chivas Regal Extra Whiskey (skót whiskey) 40%

Chivas Regal Extra Whiskey (skót whiskey) 40% A Chivas- Brothers család legfiatalabb tagja. Miért Extra? Extrán különleges alkalmakra, egy extra komplex és extrán telt ízű whisky. Egy különlegesen telt és nagyvonalú ízvilág, a legfinomabb maláta- és gabonawhiskey-ből, amelyek nagyobb része spanyol, borpárlattal erősített borfajta, Jerez vidékéről származik. ">sherryhordókban érlelődött. Ez különbözteti meg a Chivas 12 évestől. A spanyol, borpárlattal erősített borfajta, Jerez vidékéről ">sherryhordók teltebb, édesebb ízt adnak a whiskynek, így a Chivas Extra lágyabb és komplexebb.

22.535 Ft

    Skót whiskey-k

    Prémium és szuper- prémium skót whiskey- k

    Ír whiskey-k

    Japán prémium és super- prémium whiskey-k

    Amerikai whiskey-k