Trooper Ale 0,5l üv. 4,7% - IRON MAIDEN SÖR

Nincs raktáron IRON MAIDEN

Trooper Ale

A Tropper Ale az Iron Maiden rockbanda és a kézműves Robinsons sörgyár együttműködéséből született a markáns ízű, mély karakterű sör. A pörkölt maláta aromák mellett az elsőrangú Goldings és Cascade komlókból származó citrusos jegyek dominanciája érezhető ebben az aranyszínű ale-ban.

Az Iron Maiden is beállt azon rock zenekarok sorába, amelyek saját italmárkával rendelkeznek, ám mint minden esetben, Bruce Dickinsonék ezúttal is nagyobb léptékekben gondolkodtak a többségnél. Sikerét bizonyítja, hogy a 2013 május 9-én debütált új sörmárka már júliusban elérte az egymillió pintes (körülbelül 570 ezer liter) gyártási mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy a Trooperből naponta átlagosan mintegy 20 ezer pintet (több mint 11 ezer litert) ittak meg a vásárlók Anglia-szerte.

A hatalmas siker még a készítőket is meglepte. Bruce Dickinson imádja az igazi sört, a Robinson gyár pedig Nagy-Britannia egyik legsikeresebb független, családi sörgyártója. Az elmúlt harminc évben a zenekar összekeverhetetlen kabalája, Eddie minden lemezborítón, pólón és poszteren szerepel, éppúgy passzol a sörcsapra és a címkére is."

1 280 Ft