SCHLENKERLA URBOCK - NÉMET EXRTÁN FÜSTÖS BARNA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 6,5%)

Schlenkerla Urbock

Schlenkerla Urbock egy rendkívül karakteres és erős búzasör, amelyet a híres Bambergi Schlenkerla sörfőzde készít. Ez a sörfajta egyedi és kivételes, és a füstös sör (Rauchbier) stílusába tartozik, amely a sörfőzde hagyományos specialitásai közé tartozik.

A Schlenkerla Urbock sötét mahagóni színével és tartós habjával már első pillantásra is lenyűgöző. Az illatokban és ízvilágban a füstös maláta karakter dominál, amit a sörfőzde hagyományosan hidegen füstölt tölgyfahasábokon történő malátakészítéssel érnek el. Ez a különleges füstös jegy egyedülálló ízélményt nyújt, amelyet kevés más sör tud produkálni.

A sör kiegyensúlyozott, erős testtel rendelkezik, amelyben érezhető a malátás gazdagság és a füstös karakter harmóniája. A Schlenkerla Urbock ideális választás lehet azoknak, akik szeretik a komplex söröket és különleges sörfajtákat, valamint azoknak, akik értékelik a német sörfőzés hagyományait és minőségét.

Legyen szó egy bajor sörfesztiválról, kerti sörözésről vagy egy sörkóstoló rendezvényről, a Schlenkerla Urbock mindig egy figyelemre méltó és különleges választás lehet az ínyencek és sörkedvelők számára.

Variáció kiválasztása:

1 399 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül