SCHLENKERLA WEIZEN - NÉMET FÜSTÜS BÚZA SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,2%)

Schlenkerla Rauchweizen

Schlenkerla Weizen egy lenyűgöző és karakteres búzasör, amelyet a híres Bambergi Schlenkerla sörfőzde készít. A sörfőzde hosszú múltja és hagyományai a német sörfőzésben megtestesítik magukat ebben a kivételes italban.

Ez a sör a füstös búzasör (Rauchbier) kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy a sörfőzés során a malátát hidegen füstölik tölgyfahasábokon, ezzel különleges és egyedi ízt adva az italnak. A Schlenkerla Weizen sötét mahagóni színével és krémes habjával már a kinézetében is lenyűgöző.

Az illatokban és ízvilágban a füstös maláta karakter dominál, kiegészítve a búzasör jellegzetes élesztős, gyümölcsös és fűszeres jegyeivel. A sört kiegyensúlyozottan gazdag ízvilág és lágy szénsavtartalom jellemzi, ami egyedivé és élvezetessé teszi az italt.

A Schlenkerla Weizen ideális választás azoknak, akik szeretnék felfedezni a német búzasörkultúrát, különleges és ízgazdag sörözési élményre vágyva. Legyen szó egy kellemes esti sörözésről, baráti összejövetelről vagy egy sörkóstoló eseményről, a Schlenkerla Weizen mindig egy kiváló választás lehet a sört kedvelők számára.

Variáció kiválasztása:

1 299 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül