Jack Daniel's Jack Daniel's Old No.7 Tennesse Whiskey 1l üv. 40%

whiskey

Gyártó: Jack Daniel's
Modell: Whiskey 0,7L 40%

Leírás:
A Jack Daniel's whisky ma már Amerika egyik legismertebb alkoholos italának számít, különlegességét pedig az 1866 óta a mai napig alkalmazott aktívszenes szűrés és a tölgyfahordós érlelés adja, melyek révén páratlanul bársonyos íz, valamint kellemes borostyán sárga színvilág jellemző rá.
A világ egyik legkedveltebb és legismertebb whiskyje már illatával is elképesztő komplexitást biztosít a fogyasztók számára, hiszen a kellemesen édeskés aroma mellé kiemelkedő fűszeresség társul, miközben a háttérben a füstös stílusjegyek is határozottan megfigyelhetők.
Ez az összetettség természetesen az ízvilág kapcsán is érezhető. A krémes jelleg mellett karamellás, fűszeres és enyhe füstös aroma adja a Jack Daniel's különleges ízét, méghozzá ellenállhatatlan lecsengés társaságában, melynek során az elkészítés módja, sőt minden összetevő kiérezhető.
Speciális elkészítési módjának jóvoltából olyan különleges ízzel rendelkezik, hogy fogyasztása leginkább önmagában, esetleg jéggel ajánlott, de bármilyen prémium minőségű koktél alapjának is tökéletes választás. 

9,999 Ft
Please select variants first