Johnnie Walker 12 Years Black Label 0,7L 40%

Johnnie Walker Black Label

Gyártó: Johnnie Walker
Modell: 12 Years Black Label 0,7L 40%

Leírás:
A szakértõk a prémium kategória csúcsának tartják. Több mint 40-féle összetevõjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitõl az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fõ alkotóeleme, az ital szíve a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky, a Cardhu.
Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során bezáródott illat- és ízanyagok - az ital kinyílik.
A Johnnie Walker Black Label története hosszú múltra tekint vissza. 1867-ben John Walker fia, Alexander Walker apjától szerzett whiskyházasítási szaktudását felhasználva alkotta meg az italt, amely már 1880-tól kezdve számos rangos nemzetközi elismerést vívott ki magának. A Johnnie Walker Black Label milliós rajongótáborában számtalan híresség is megtalálható.
A márka talán legismertebb lelkes híve Sir Winston Churchill volt, aki nemcsak nagyszerű államférfi, hanem kiváló festõ hírében is állt. 1932-ben készített olajfestményét Bottlescape-nek, Üvegformának nevezte el. A csendéleten feltűnik kedvenc italának, a Johnnie Walker Black Label-nek híres, egyedi körvonala.
A Johnnie Walker-reklámok felfedezésre, elgondolkodásra vagy éppen egy mosolyra invitáló gondolatokkal lopták be magukat az emberek szívébe. Hiteles és valódi gondolatok ezek - olyan idézetek, melyeket érdemes felidézni. Gyűjteményünkbõl még jobban megismerheti és elsajátíthatja a sétáló bölcsesség alaplépéseit.

16,900 Ft
Please select variants first