HB-HOFBRAU WINTERZWICKL - NÉMET ÜNNEPI SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,5%)

Nincs raktáron UTOLSÓ DARABOK

HB Winterzwickl

HB Winterzwickl Sör

Az HB Winterzwickl Sör a hagyomány és az innováció kifinomult elegyével hódítja meg az ízlelőbimbókat. Ez a szezonális különlegesség a sörfőzés művészetét ötvözi a téli varázslattal, hogy egy olyan italt hozzon létre, amely a hideg napokon is felmelegíti a szívünket.

Ez az aranysárga színű sör már az első pillantásra a bajor mesterség és minőség érzetét kelti. Az élénk, telt hab mögött a Winterzwickl illataiban a friss maláta és a fűszeres komló jegyei ringatóznak. A sörfőzde egyediségét és elkötelezettségét már az első kortyban érezhetjük.

A Winterzwickl Sör ízvilágában a malátás édesség és a fűszeres, virágos komló találkozik. Ez a sör finoman egyensúlyozza a gazdag, kenyerességét és a szellős, frissítő jellegét. A karakteres ízek együttműködése egy olyan italt eredményez, amely minden korty után egyre inkább felfedezhetővé válik.

A sör teste közepesen telt és a lágy szénsavasság a kellemes kortyolhatóság érzetét eredményezi. Az utóízben a komlós keserűség finoman megmarad, emlékeztetve bennünket arra, hogy a hideg évszakokban is lehet igazi sörfesztivál a szájban.

Az HB Winterzwickl Sör egy különleges tapasztalat a sörfogyasztás terén, amely a bajor sörfőzdék hagyományait és a modern kreativitást ötvözi. Egy korty ebből a sörből egyúttal egy utazás is a téli ízek és a sörfőzés mesterségébe. Élvezze a szezont egy pohár Winterzwickl-tal a kezében!

899 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 708 Ft