FRANZISKANER KELLERBIER - NÉMET SZŰRETLEN VILÁGOS SÖR - (0,5l BETÉTDÍJAS 5,2%)

Franziskaner Kellerbier 0,5l üv. 5,2% - német szűretlen pincesör

A Franziskaner Kellerbier egy kivételes német sör, melyet a híres Franziskaner sörfőzde készít. Ez a sör egyedi és hagyományos bajor sörfőzési technikákra épül, és a kellerbier stílusát képviseli, melyet tipikusan sörkertekben vagy sörligetekben fogyasztanak.

A sör kristálytiszta aranyszínével és gazdag habjával már az első pillantásra is kiszámíthatatlan sörélményt ígér. Az illatokban a lágy malátás karakter és a finom komló jegyek elegye érezhető, előrevetítve egy ízletes és kiegyensúlyozott sörkóstolás élményét.

Az ízvilágában a Franziskaner Kellerbier kiválóan ötvözi a malátás gazdagságot a finom komlós keserűséggel. A sör teste közepesen testes, így kellemesen telít, miközben a könnyű szénsavtartalommal frissítővé válik. A lágy malátás íz mellett a komlós jegyek finoman virágosak és gyümölcsösek, hozzájárulva a sör egyensúlyához.

Ez a sör kiváló választás lehet bármilyen társasági eseményen vagy kerti party-n, ahol a tradicionális és minőségi német sörek szerelmesei egyaránt megtalálhatják a számításaikat. A Franziskaner Kellerbier egy valódi csemege a kellerbier stílus rajongóinak és azoknak, akik értékelik a bajor sörfőzési hagyományokat.

Variáció kiválasztása:

919 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül