BRLO BERLINER WEISSE -NÉMET BÚZA SÖR- 0,33l 4%

Berliner Weisse

Üdvözöllek a BRLO Berliner Weisse sörcsaládjában, ahol a német sörfőzés hagyományos mesterfogásai és a kreativitás találkoznak egy könnyed és frissítő sörélményben. A BRLO sörfőzde büszkén mutatja be ezt a Berliner Weisse sört, amely egyedülálló ízvilágával és hűvös élvezeti élményével kitűnik a tömegből.

A BRLO Berliner Weisse már az első pillantásra is karakteres. A sör kristálytiszta, sárgás színével és az élénk, fehér habrétegével azonnal felkelti az érdeklődést. Az illata friss és gyümölcsös, kiegészülve a lágy búzamaláta jellegzetességeivel.

Az első kortyok során a BRLO Berliner Weisse egy könnyed, száraz testtel indul, amelyet azonnal követ a frissítő és enyhén savanykás ízélmény. A búzamaláta karaktere mellett finoman érezhetők a citrusos vagy gyümölcsös jegyek, amelyek fokozzák az ízletes és könnyed sörélményt. A hagyományos berlini stílushoz hűen a Berliner Weisse a hőmérséklet emelkedésével válik különösen kívánatossá, így tökéletes választás lehet egy nyári pikniken vagy teraszhangulatban.

A BRLO Berliner Weisse nem csupán egy sör, hanem egy kis darab Berlin íze a poharadban. Legyen szó barátokkal való összejövetelről, városi felfedezésről vagy egy egyszerű esti kikapcsolódásról, ez a sör kiváló választás minden olyan sörkedvelőnek, aki élvezi a könnyed és frissítő karaktert a német sörfőzés tradíciói mentén. Prost!

1 699 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 1 338 Ft