(24db-os tálca) SVIJANY KNEZNA -CSEH BARNA SÖR- 0,5l 5,2% SZAVATOSSÁG 2024,02,14,

Nincs raktáron AKCIÓ! 259Ft/db

Svijany Knezna

Svijany Knežna sör egy rendkívüli cseh sörfajta, mely a Svijany sörfőzde büszkesége és a hagyományos cseh sörfőzés mesterségének kiváló példája. Ezt a sört a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával és az elismert cseh sörfőzési hagyományok tiszteletben tartásával készítik.

A Knežna söröt mély aranyszín és gazdag, sűrű hab réteg jellemzi, ami már első pillantásra is magával ragadja a sörfogyasztókat. Az ízvilágában finom malátás jegyek és a gondosan kiválasztott komló használata egyedi és kiegyensúlyozott ízérzettel gazdagítja a sört. Az enyhe édesség és a kellemesen markáns keserűség együtt alkotja a karakterét, így minden korty egy élvezetes és emlékezetes élményt nyújt.

A könnyed test és a lágy, buborékos szénsavtartalom teszi a Svijany Knežna sört ideális választássá bármilyen alkalomra. Legyen szó baráti összejövetelről, családi eseményről vagy egyszerűen csak egy pihentető esti kikapcsolódásról, ez a cseh sör kiválóan illeszkedik a legtöbb sörkedvelő igényeihez. Élvezze a Svijany Knežna sört és merüljön el a cseh sörfőzés hagyományos és ízletes világában.


6 216 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) szállítási díj nélkül Áfa nélkül 4 894 Ft