O'HARA'S SÖRÖK


O'Hara's sörök - dobozos sörökO'Hara's sörök - üveges sörökCarlow Brewing - Írország


A Carlow Brewing Company, más néven O'Hara's Brewery egy 1996-ban alapított független családi vállalkozás, amely az ír kézműves sörfőzés egyik úttörője. Írország hagyományos maláta- és komlótermesztő "Barrow Valley" régiójának szívében található, amely erős történelmi szálakkal kapcsolódik az ír sörfőzéshez. "Egy jó kézműves sörfőzde felépítéséhez és a nagyszerű sörök főzéséhez a kézművesség iránti szenvedély és tisztelet, a kíváncsiság és a kreativitás kombinációja szükséges" Seamus O'Hara tulajdonos- ügyvezető O'Hara's Brewery

Az O'Hara's díjnyertes sörök széles választékával rendelkezik, mint az Irish Pale Ale, az Irish Red és a Leann Follain Extra Stout.

A Carlow Brewing Company-nál, más néven O'Hara's Brewery-nél hagyományos ír söröket és a nemzetközi sörstílusok saját interpretációját főzik, beleértve a stoutokat és ale-eket, búzasöröket és lágereket, amelyek mind az O'Hara's családi nevet viselik. Minden egyes sört klasszikus sörfőző módszerekkel készítik, ezzel olyan hagyományos ír sörstílusokat hoznak létre, amelyeket sok nagyobb sörfőzde már régen elfelejtett. Sörfőző mesterek élvezik a lehetőséget, hogy minden évben szezonális és limitált kiadásokat is készíthetnek.