TILTOTT CSÍKI SÖRÖKTiltott Csíki sörök - üveges sörökCsíki Sörmanufaktúra - Székelyföld


2014 őszére, sok munkával, a Kárpát- medence egyik legkiválóbb sörfőző mesterével, valamint a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem közreműködésével sikerült újjáéleszteni a legendát és létrehozni a romokon a ma oly jól ismert és látogatott Csíki Sör Manufaktúrát.

A kereslet oly nagy a termék iránt, hogy 2016-ban a Csíki Sör megnyitotta a második főzőházát, amellyel megnégyszerezte kapacitását. Az alapelvek az új üzemben a változatlanok: a hagyományok betartása, szigorúan csak víz, maláta és komló felhasználása modern kémiai anyagok és eljárások nélkül,valamint a minőség mindenek előtt.

A gyár vadonatúj, modern főzőháza, erjesztőtere, vagy éppen az impozáns kapacitású töltősora egyaránt lenyűgöző, a látogatók számára épített folyosóról megtekinthető és fényképezhető. A folyósó végén az utánozhatatlan hangulatú Skyybar várja a sör barátait.

Ugyanebben az évben (2016) elindult a Csíki Sör Magyarország Kft., melynek feladata a saját disztribúciós hálózat kiépítése és működtetése Magyarországon. 2017-ben került sor az ingyenes házhozszállítási szolgáltatás bevezetésére Magyarország teljes területén, ami, a megrendelések száma alapján, elnyerte a fogyasztók tetszését.