Szuper- prémium whiskey-k

Hibiki Harmony Whiskey (japán whiskey) 43%

Hibiki Harmony Whiskey (japán whiskey) 43% A japán Suntory lepárló remekműve a díjnyertes Yamazaki és a Hakushu malt whiskey-k, valamint a Chita lepárlóból származó gabona whiskey-k házasításából készül. Az érlelés öt különböző típusú hordóban történik, többek között amerikai fehér tölgy, használt sherry-s és Mizurama tölgyfahordókban. A végeredmény egy rendkívül kifinomult, elegáns whiskey, enyhe mézes, narancsos, fűszeres és tölgyes aromákkal, maga a megtestesült harmónia.

45,369 Ft

Glenlivet 18 Éves Whiskey (skót whiskey) 40%

Glenlivet 18 Éves Whiskey (skót whiskey) 40% Sötét arany szín, mély, telt édeskésen fűszeres illat és ízvilág jellemzi ezt a 18 éves single malt whiskey-t. Az édes gyümölcsösség tökéletes harmóniában egyesül bársonyos, enyhén tölgyes karakterével. Lecsengése jellegzetesen hosszú mazsolás, fűszeres utóízzel.

26,415 Ft

Bruichladdich Whiskey (skót whiskey) 50%

Bruichladdich Whiskey (skót whiskey) 50% A főzde félretéve a hagyományokat egy kizárólag skót árpából készült whiskey-vel állt elő. Virágos, mentás, friss citromos illatával és édesen tölgyes. árpás aromáival, melyben csipetnyi mandarin és mézeskalács is érezhető, mindenképp egyedülálló.

25,998 Ft

Ballantine's Ballantine's 17 Years 0,7l üv. 43%

A 17 éves Ballantine\\\'s whisky klasszikus receptje 75 évre tekint vissza. Mély és komplex ízvilága miatt a távol-keleti fogyasztók számára \\\"a skót whisky\\\". Ez a közepesen testes ital az igazi műértőknek kínál klasszikus, de mégis kivételes ízt. Nem csoda, hogy ez a whisky nyerte a legtöbb díjat a 17 éves whiskyk között. Skóciában 1494-ben említik először a kelta nyelven \\\"uisge beatha\\\", azaz az élet vize névre hallgató italt, majd 1823-ban jelentős adócsökkentés mellett engedélyhez kötötték a whisky előállítását. Ekkor alakultak az első, ma már világhírű lepárlóüzemek, mint például a George Ballantine (1807-1891) által Edinburgh-ban alapított vállalkozás. A fiai kezében továbbvirágzó alkoholkereskedés 1903-ban elnyerte a Royal Warrant kitüntető címet. 1919-ben a család eladta üzletét, az új tulajdonosok pedig sikeresen vették célba az USA piacait is. A szesztilalom dacára, az 1930-as évek közepére már a Ballantine\\\'s-é volt a keleti part legjobb értékesítési hálózata. A 60-as években aztán a cég Európát is meghódította, a 70-es években pedig a keleti blokkban is a Ballantine\\\'s termékei váltak a legkeresettebb skót whiskykké. A Ballantine\\\'s név mára jól ismert minden whisky fogyasztó számára szerte a világon.

22,790 Ft

Johnnie Walker Gold Label Reserve 0,7L 40%

Johnnie Walker Gold Reserve 0.7: egy új verzió, mely tisztelgés a régi Gold Label elõtt, fenntartva sok azonos whisky keveréket. A fõ különbség a korában található, mely korábban 18 éves életkor volt, most már a fiatalabb whiskyk is megjelennek a keverékben. Aranysárga színében csipetnyi borostyán, illata magával ragadó, ízében rengeteg édes aroma - karamella, barack, méz, vanília - mérsékelve a gabona és tõzeg füstösségével. ízelítőt ad a legmagasabb whisky rend terén. Kivételesen sima, krémes és finom. A ritka, idős whiskyknek egy fúziója, melyet azok a feljegyzések ihlettek, melyeket eredetileg Sir Alexander Walker hagyott hátra, és csak Skócia leghíresebb szeszfőzdéi próbálkoztak hasonlóval. Az igazi hedonisták 24 órán át ízlelik Gold Labeljüket, hogy szájukban bocsássák ki a gyümölcs ízeket és az igazi méz édességét. Más whiskyk hiányolják ezeket a jellegzetes világos karaktereket, amik ellenállhatatlanná teszik. Illatában a puha mazsola és lágy karamell csábító és érzéki. Szánkban a gazdag maláta ízeken kívül a mandula, a marcipán és a fűszerek jellegzetes szokatlanul zamatos krémszerűsége érződik. Egy kielégítő, hosszú és multi-dimenzionális vég.

22,490 Ft

Johnnie Walker Blue Label 0,7L 40%

Gyártó: Johnnie Walker Modell: Blue Label Whiskey 0,7L 40% Leírás: A legritkább maláta- és legkiválóbb gabonawhiskyk keveréke, melyet addig érlelnek, míg el nem érik csúcsértéküket - bármeddig is tartson ez. A legendás Blue Label több díjat nyert kiválóságáért, mint bármely más prémium whisky. Készítésének célja, hogy újjáélesszék az eredeti, klasszikus Walker whisky hagyományos aromáját, így az üveg stílusa is a tizenkilencedik századi formavilágot idézi. Minden egyes whisky-t, amit ehhez felhasználtak egyenként, exkluzív lepárlókból válogatták össze, a legrendkívülibb hordókból merítve őket. A Blue Label bársonyos, lágy ízekkel mutatkozik be, melyek robbannak a szájpadlásunkon. Füstös, mézes, fűszeres és gazdagon gyümölcsös jegyek elegyednek virágos, tejkaramellás aromákkal, leheletnyi szantálfa és csokoládé jelleggel. Jól kiegyensúlyozott, hosszú, intenzív utóíz. A whisky-keverés művészetének összefoglalása.

74,900 Ft

Chivas Regal Extra Whiskey (skót whiskey) 40%

Chivas Regal Extra Whiskey (skót whiskey) 40% A Chivas- Brothers család legfiatalabb tagja. Miért Extra? Extrán különleges alkalmakra, egy extra komplex és extrán telt ízű whisky. Egy különlegesen telt és nagyvonalú ízvilág, a legfinomabb maláta- és gabonawhiskey-ből, amelyek nagyobb része spanyol, borpárlattal erősített borfajta, Jerez vidékéről származik. ">sherryhordókban érlelődött. Ez különbözteti meg a Chivas 12 évestől. A spanyol, borpárlattal erősített borfajta, Jerez vidékéről ">sherryhordók teltebb, édesebb ízt adnak a whiskynek, így a Chivas Extra lágyabb és komplexebb.

22,535 Ft

    Skót whiskey-k

    Prémium és szuper- prémium skót whiskey- k

    Ír whiskey-k

    Japán prémium és super- prémium whiskey-k

    Amerikai whiskey-k