Szuper- prémium vodkák

Crystal Head Crystal Head Vodka 0,7l üv. 40%

Crystal Head Vodka (kanadai vodka) 40% Karakteres ízvilágú kanadai vodka, letisztult aromájában az enyhén virágos jegyek és a vaníliás édesség a meghatározó. Formáját Dan Aykroyd és John Alexander álmodta meg, mind külcsín, mind belbecs tekintetében a legmagasabb minőség szerelmeseinek készült.

15,490 Ft

Ciroc Ciroc Vodka 0,7l üv. 40%

A Ciroc a világ egyik első olyan vodkája, amelynek alapanyaga nem valamilyen gabonafajta vagy burgonya hanem szőlő, mely friss citrusos ízt kölcsönöz a vodkának. Egyedi ízét a Cognac régióból származó, csúcsminőségű szőlőfajták 5-szörös desztillálása adja. Ezt a technológiát, illetve a szőlő vodkaként történő alkalmazását egy többgenerációs francia lepárlómester fejlesztette ki.

10,990 Ft

Russian Standard Russian Standard Imperia Vodka 0,7l üv. 40%

Russian Standard Imperia Vodka (orosz vodka) 40% 0,7l Szuper prémium vodka, az elérhető legnagyobb tisztaság és simaság, amely a különlegesen alapos és hosszú, több fázisú lepárlási eljárásnak, valamint a kvarc- és szénrétegen való átszűrésnek köszönhető. Vizét az észak-orosz jeges vizekből nyeri. Tökéletes orosz vodka. A Russian Standardot Oroszországban a vodka mércéjének tartják, Szentpétervár szívében készítik a Ladoga-tó gleccservizéből. A kifinomult szórakozáshoz elengedhetetlen, a stílusos bárok polcain bérelt helye van. A legjobb minőségű orosz téli búzából, a kristálytiszta Ladoga-tó gleccservízből, a desztillálás fellegvárában, Szentpétervár szívében született meg a Russian Standard Vodka. A Russian Standard Imperia a Russian Standard Vodka család tagja, de mint azt megjelenése is tükrözi, a család többi tagjától eltérően a szuper prémium vodkák kategóriájába tartozik. Karakteres ízét és kiváló textúráját a gyártása során használt kvarckristály szűrőrendszer adja. Ettől válik igazán egyedivé ez a szuper prémium vodka.

12,490 Ft

    Szuper- Prémium orosz vodkák

    Finn vodkák

    Francia vodkák

    Kanadai vodkák